Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | |

welness voor thuis

Wellness voor thuis

Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

De verschillende lijnen worden ingezet voor het in balans brengen van lichaam, ziel en geest. Ze geven evenwicht en ondersteunen. Iedere lijn heeft haar eigen kwaliteiten en helpt bij een specifiek thema.

Breathe well

Eucalyptus breathe well - weldadig bij verkoudheid.

Door het gebruik van beproefde recepten en een zorgvuldige samenstelling van essentiële oliën met biologische grondstoffen is Breathe well een uitstekende lijn voor verlichting bij verkoudheid. De biologische eucalyptusolie werkt bevrijdend en laat dieper doorademen. Het zuivert en reinigt de lucht.
Bekijk de producten »

Sleep therapy

De sleep therapy lijn werkt ondersteunend voor een goede nachtrust.

Het mengsel werkt ontspannend en laat lichaam, ziel en geest tot rust komen. De Sleep therapy bevat een mix van de rustgevende lavendel olie, harmoniserende vanille olie en ontspannende neroli olie.
Bekijk de producten »

Well-being for women

De well-being for women lijn ondersteunt een goede balans bij overgangsklachten, zoals opvliegers en hormonale stemmingswisselingen.

Oliën zoals scharlei, granaatappelzaad- en teunisbloemolie ondersteunen het evenwicht, en werken ontspannend, opvrolijkend en verzachtend.
Bekijk de producten »

Aromaverzorging

Al meer dan 30 jaar vertrouwen medewerkers in de zorgsector op de krachtige werking van de essentiële oliën van PRIMAVERA.
De meest beproefde recepten zijn nu ook verkrijgbaar voor de aromaverzorging voor thuis.
Thema's in de aromaverzorging zijn:


Bekijk de producten »

Aroma Health Care

De serie Aroma Health Care verenigt een langdurige succesvolle ervaring in de aromatherapie met zorgvuldig uitgezochte biologische plantenoliën en pure, natuurlijke essentiële oliën.
Het betreft speciaal ontwikkelde producten voor uw eigen "huisapotheek", en zijn onder andere te gebruiken door middel van insmeren, wikkels en massages.
In ieder werkingsgebied kunt u kiezen uit weldadige en beproefde aromatherapie recepten in PRIMAVERA kwaliteit.
Thema's in de Aroma Health Care zijn:


Bekijk de producten »

Saunaproducten

De biologische lijn van saunaproducten met natuurzuivere geurmengsels verfrissen en versterken lichaam, ziel en geest.
De geurmengsels van 100% natuurlijke essentiële oliën zijn speciaal ontwikkeld om een bezoek aan de sauna onvergetelijk te maken en natuurlijk ook heerlijk om te gebruiken in uw eigen sauna.
De biologische saunaproducten worden door experts van de Duitse saunabond aanbevolen, en dragen ook het keurmerk. Bedrijven, personeel en gasten zijn hierdoor verzekerd van de kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten van de saunaproducten.
Bekijk de producten »

Leuk om te geven
(of te krijgen)

Geschenksets

PRIMAVERA heeft leuke geschenksets in haar assortiment. Het assortiment bestaat uit seizoensgebonden geschenksets en geschenksets die het hele jaar door te verkrijgen zijn. Denk bij seizoensgebonden geschenksets aan winter of lente producten. Deze zijn ieder jaar weer wisselend van samenstelling en leuk om cadeau te doen.
Bekijk de geschenksets »
Bekijk lenteproducten 2017 »
Bekijk winterproducten 2017 »

Accessoires

U kunt op veel manieren geur verspreiden in de ruimte, bijvoorbeeld door middel van een geurlamp, geurvernevelaar, geursteen, elektrische geurlamp, geurfontein of autoverfrisser. De ruimte wordt gereinigd en vult zich met een zachte aangename geur, voor een prettig omgevingsklimaat.
Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar zoals lege flesjes, aromex geurlampen reiniger, houten standaard, boeken en nog veel meer.
Bekijk alle accessoires »
Bekijk alle boeken »
Bekijk alle geurfonteinen »
Bekijk alle geurstenen & lampen »

Probeer voor uzelf de juiste dosering te vinden. Geur wordt door iedereen anders ervaren. Onze dosering is ter oriëntatie.