Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

wellness voor thuis

Wellness voor thuis

Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

De verschillende lijnen worden ingezet voor het in balans brengen van lichaam, ziel en geest. Ze geven evenwicht en ondersteunen. Iedere lijn heeft haar eigen kwaliteiten en helpt bij een specifiek thema.


  Sleep comfort  
  
De sleep comfort lijn werkt ondersteunend voor een goede nachtrust.
 
Naast zuurstof, water en voeding, is slaap een van de belangrijkste pijlers van onze gezondheid. Genoeg en vooral rustige slaap is essentieel voor de gezondheid van lichaam, geest en ziel.

Als men slaapt, heeft niet alleen het lichaam rust, maar worden ook de dagelijkse indrukken en al wat we geleerd hebben verwerkt in het onderbewustzijn. Het is des te belangrijker aandacht te schenken aan een goede slaap, maar het komt helaas vaak voor dat gedachten blijven malen en een goede nachtrust in de weg staan.

De sleep comfort werkt ontspannend en laat lichaam, ziel en geest tot rust komen. De lijn bevat een mix van de rustgevende lavendelolie, harmoniserende vanille olie en ontspannende neroli olie.
 
Belangrijkste werkzame bestanddelen:
Lavendel: ontspant en ondersteunt de gezonde nachtrust.
Neroli: verzacht spanningen, geeft evenwicht en zekerheid.
Vanille: kalmeert en geeft een harmonieuze en knusse sfeer.
 
 
 
 
Lavendel olie ondersteunt een diepe en ontspannen nachtrust. In de sleep comfort is lavendel dan ook het belangrijkste bestanddeel, dat zorgt voor gemakkelijk inslapen, dieper doorslapen en een weldadige ontspanning.
 
 

Sleep comfort - producten en gebruik
 
 
Kussenspray, geurende dromen.
 
Na een lange dag in het zachte kussen wegzakken en een gevoel van geborgenheid ervaren: het beste vooruitzicht voor een weldadige nachtrust en een ontspannen slaap.
Spray de kussenspray in de ruimte of direct op het kussen en voel hoe de hectiek van de dag van u af glijdt. De rustgevende geur bevordert het inslapen en een diepe, gezonde rust. Ook ideaal voor op reis, om zo het thuisgevoel te creëren. Slaap lekker!
 
 
 
 
Geurmengsel, een verwennend bad.
 
Lavendel, neroli en vanille toveren een dromerige sfeer.
Geniet voor het naar bed gaan van een ontspannen bad waarbij u omhuld wordt door deze rustgevende geur.
Voeg 10 druppels geurmengsel met 3 eetlepels zeezout aan het badwater van 35-38°C toe. Of doe eenvoudig enkele druppeltjes van het geurmengsel in een geurlamp.
 
 
 
 
Aroma roll-on, de ideale reisbegeleider.
 
De rustgevende werking van lavendel, neroli en vanille voor onderweg. De vertrouwde geur geeft geborgenheid en geeft ook op reis of onderweg een thuisgevoel.
Eenvoudig aanbrengen in de nek, op de slapen of onder de neus en ontspan.
 
 
 
Balsem, geniet van geborgenheid.
 
Verzorg de huid met waardevolle abrikozenpit- en amandelolie en ervaar tegelijkertijd de rustgevende werking van lavendel, neroli en vanille.
De balsem is ook zeer geschikt voor ontspanningsmassages, zoals een voetmassage in de avond.
 
 
 
Stick, aromatherapie to go.
 
Met deze stick heeft u de rustgevende en ontspannende geur van lavendel, vanille en neroli altijd binnen handbereik - aromatherapie to go. 
 
  
Slaap lekker
 
KRACHTBRON
De behoefte aan slaap is bij mensen erg verschillend.  De ideale slaapduur, om gedurende de dag fit en geconcentreerd te zijn, ligt tussen de 6 en 9 uur. Rustgevende en herstellende slaap is voor het menselijk lichaam net zo belangrijk als de lucht die we inademen. Het is de bron van onze levensenergie.
 
GEZOND HERSTEL
Zonder dat we ons ervan bewust zijn vinden er gedurende het slapen regenererende processen plaats. Zo kunnen bijvoorbeeld pezen en banden
‘s nachts in ruststand voedingsstoffen opnemen en herstellen van de dagelijkse inspanningen.
 
OTSPANNEN INSLAPEN
Het komt regelmatig voor dat we niet in slaap kunnen vallen. Gedachtes blijven malen, we zijn geagiteerd en onrustig. Een gezonde levensstijl kan helpen. Evenwichtige voeding en beweging ondersteunen het lichaam om goed in te kunnen slapen.
 
 
“Het uiterlijk van een plant is slechts de helft van haar werkelijkheid.”
Johann Wofgang von Goethe,
wetenschapper/schrijver
 
 

16° celsius
Dit is de optimale temperatuur voor een weldadige nachtrust.>

 
 

PLANTENKRACHT VOOR ONTSPANNEN SLAPEN
Binnen de diverse lavendelsoorten werkt de lavandula angustifolia (lavendel fijn) bijzonder slaapbevorderend. De werkstof linalyl acetaat brengt het centraal zenuwstelsel tot rust en ontspant lichaam, ziel en geest.

 
 
Weetjes en tips 
 
1. UW EIGEN AVONDRITUEEL
Als ons lichaam de juiste signalen krijgt, wordt het inslapen eenvoudiger, ook wanneer we niet thuis zijn. Ontdek uw eigen avondritueel: een melodie, een korte meditatie of een bepaalde geur kan u helpen om ontspannen in slaap te vallen.
   
 
 
2. ONTSPANNING VOOR DE VOETEN
Ze dragen ons dagelijks, ons hele leven. ‘s Avonds zijn onze voeten dankbaar voor wat extra aandacht. Een zachte voetmassage met de sleep comfort balsem of een verwarmend voetbad met het sleep comfort geurmengsel brengt lichaam en ziel tot rust en bevordert het ontspannen inslapen.
 
3. AVONDWANDELING
Een kleine wandeling voordat u gaat slapen heeft een weldadige werking. Adem bewust de geuren van de natuur in en geniet van dit moment voor uzelf. ‘s Avonds nog even bewegen zorgt ervoor dat u gemakkelijker inslaapt. U kunt hier ook uw avondritueel van maken.