Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

wellness voor thuis

Wellness voor thuis

Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

PRIMAVERA voelt het als een wezenlijke taak om de schatten uit de natuur met aandacht en oog voor hun onschatbare waarde te behandelen. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om met de zuivere plantenkracht goed te doen voor de mensen en hen te ondersteunen bij de zorg voor hun gezondheid. We leven in een tijd die vraagt om toegankelijke manieren en eenvoudige oplossingen. “Klaar voor gebruik” is om die reden een belangrijke slogan voor de producten van wellness voor thuis. Deze producten in diverse thema’s laten je heel eenvoudig en overal de rijke plantenkracht ervaren.


  
 
 
Oral comfort  
natuurlijk frisse mondverzorging
Een natuurlijke, vriendelijke glimlach is aantrekkelijk en straalt levensvreugde uit. Een gezond, goed verzorgd gebit is essentieel voor een vriendelijke glimlach. Een mooi en gezond gebit is grotendeels een kwestie van mondhygiëne, regelmatige preventieve tandheelkundige zorg en voeding. De gezondheid van mond en tanden is vaak nauw verbonden met de totale gezondheid van het lichaam.
 
 
 
KRUIZEMUNT
 
Plantenkracht voor frisheid
 
De essentiële olie van kruizemunt werkt verkoelend en verfrissend. Kruizemunt ondersteunt met name het verlichten van spanning, doordat ze een aangenaam verkoelende frisheid geeft. Als belangrijkste plant in de oral comfort producten is deze natuurzuivere olie afkomstig uit gecertificeerde biologische landbouw. 
 

Oral comfort - producten en gebruik

 
 
Oral comfort oil pulling olie bio
detox - tandvlees - smaak
 
Van oudsher zorgt oil pulling voor ontgifting, reiniging en verkwikking van het menselijk lichaam. Primavera combineert de kennis van aromatherapie en duizenden jaren Ayurveda-leer in een unieke, goed smakende en effectieve formule, gebaseerd op 100% natuurzuivere ingrediënten. Dagelijks oil pulling wordt een gezond schoonheidsritueel.
Ga naar product »
 
 
Oral comfort mondwater
frisheid - reiniging - versterking
 
Een integrale mondverzorging ter ondersteuning van de gezondheid van tanden en een gezonde mondflora, zonder alcohol. Met de essentiële olie van kruizemunt, ravintsara en citroen reinigt het mondwater moeilijk bereikbare interdentale ruimtes. Het resultaat: een zelfverzekerd gevoel door een langdurige frisse adem.
Ga naar product »
 
 
Oral comfort lip gel bio
verzachting - verzorging - bescherming
 
Speciale behandeling voor geïrriteerde lippen. De gel vormt een beschermend en verkoelend laagje dat de lippen intens verzacht. Het verlicht ook jeuk, tintelingen en spanning, terwijl het herstel wordt ondersteunt. Ga naar product »