Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

wellness voor thuis

Wellness voor thuis

Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

PRIMAVERA voelt het als een wezenlijke taak om de schatten uit de natuur met aandacht en oog voor hun onschatbare waarde te behandelen. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om met de zuivere plantenkracht goed te doen voor de mensen en hen te ondersteunen bij de zorg voor hun gezondheid. We leven in een tijd die vraagt om toegankelijke manieren en eenvoudige oplossingen. “Klaar voor gebruik” is om die reden een belangrijke slogan voor de producten van wellness voor thuis. Deze producten in diverse thema’s laten je heel eenvoudig en overal de rijke plantenkracht ervaren.


  
 
 
Head comfort  
een helder hoofd
In het dagelijkse leven wordt op vele vlakken, en bijna voortdurend, onze volle aandacht gevraagd en een alert en helder hoofd. Pepermunthydrolaat en de essentiële olie van pepermunt verfrissen, revitaliseren, en verlichten bij milde hoofdpijn en helpen om helder te blijven. Ze hebben een aangenaam verkoelend effect en onderteunen de concentratie.
 
 
PEPERMUNT
 
Plantenkracht voor snelle hulp
 
Pepermunt is de snelle hulp bij maagdarmklachten, verlicht hoofdpijn en misselijkheid (bijvoorbeeld op reis of tijdens
zwangerschap). De activerende geur bevordert de concentratie, werkt revitaliserend en verfrist in tijden van vermoeidheid en jetlag.
 
Head comfort roll-on bio
 
De geursamenstelling van deze roll-on heeft een revitaliserende werking. Ze helpt om een helder hoofd te houden en ondersteunt bij milde hoofdpijn.  
De roll-on is erg praktisch in gebruik en altijd binnen handbereik in je tas of in je broekzak. 
Breng eenvoudig aan op de slapen, polsen of in de nek. 

Ga naar product »