Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

wellness voor thuis

Wellness voor thuis

Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

PRIMAVERA voelt het als een wezenlijke taak om de schatten uit de natuur met aandacht en oog voor hun onschatbare waarde te behandelen. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om met de zuivere plantenkracht goed te doen voor de mensen en hen te ondersteunen bij de zorg voor hun gezondheid. We leven in een tijd die vraagt om toegankelijke manieren en eenvoudige oplossingen. “Klaar voor gebruik” is om die reden een belangrijke slogan voor de producten van wellness voor thuis. Deze producten in diverse thema’s laten je heel eenvoudig en overal de rijke plantenkracht ervaren.


  
 
 
Hand comfort  
natuurlijk beschermde handen
Handgrepen, klinken, deurknoppen.. ze zijn in het dagelijks leven moeilijk te vermijden. Des te belangrijker  een effectieve handhygiëne.  Reinig en verzorg je handen met de 100% natuurzuivere essentiële oliën van manuka, tijm thymol en litsea, samen met rozen- en mirtewater, in een antibacteriële alcohol. 
De spray zorgt voor een schoon aanvoelende huid, zowel
thuis als onderweg.
 
 
MANUKA
 
Plantenkracht voor bescherming
 
Manuka is een ware beschermer. Wanneer belasting vanuit de omgeving groter wordt, ondersteunt manuka de mentale en fysieke balans. Tevens is manuka erg huidvriendelijk en helpt ze de huid haar bescherming te optimaliseren.  
 
Hand comfort spray bio
 
De samenstelling van de essentiële oliën van manuka, thijm thymol en litsea verwerkt in rozen-en mirtehydrolaat zorgen voor een diepe reiniging en tegelijkertijd verzorging van de handen. Deze spray bevat 63% antimicrobiële alcohol waardoor de spray ook desinfecterend werkt. De toevoeging van glycerine zorgt voor de hydratatie van de handen. Deze spray is geen vervanging voor het wassen van de handen. Aan te raden is om naast de spray een handcrème te gebruiken ter bescherming van de huid.
Ga naar product »