Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

Recepten

DHZ recepten met bosgeuren - reinigend geurritueel

Iedere verhuizing is een nieuw begin. Het is een goed moment om de kamers te reinigen van energieën van vorige bewoners en gebeurtenissen. Traditioneel werden dergelijke reinigingsrituelen uitgevoerd met wierook, maar aangezien zich tegenwoordig overal rookmelders bevinden, is het raadzaam een alternatief te kiezen, en dat kan met essentiële oliën.

Bekijk recept »
DHZ recepten met bosgeuren - nieuwe kracht

Talrijke studies wereldwijd bevestigen de helende kracht van het bos. Met elke inademing versterken we ons immuunsysteem. Negatieve gevoelens en gedachten komen weer in evenwicht. Het bosklimaat ondersteunt de bloeddruk, de afname van stresshormonen en voorziet de longen van zuurstof. Met deze recepten kunt u nieuwe kracht opdoen met behulp van de boomoliën.

Bekijk recept »
DHZ recepten met bosgeuren - ontspanning

Een wandeling door het bos laat ons heerlijk ontspannen. Ook kan het bos als een veilige plek aanvoelen waar we ons even kunnen terugtrekken in periodes van stress en om tot onszelf te komen. De kracht van de bomen ondersteunt ons daarbij. U vindt hier recepten voor het maken van een ontspannende massageolie voor de buik en voor de spieren.

Bekijk recept »
DHZ recepten met bosgeuren - verkoudheid

Ook voor de verkoudheid is de positieve werking van de geur van boomoliën weldadig en heel eenvoudig toe te passen. Probeer zelf een van deze recepten.

Bekijk recept »
DHZ recepten met bosgeuren - doorademen

De positieve werking van het bos kan heel gemakkelijk geïntegreerd worden in het dagelijkse leven met zelfgemaakte recepten. Hier vindt u een tweetal recepten met als thema "doorademen". Veel plezier bij het maken!

Bekijk recept »
Detox lichaamsolie

Detox: de grote schoonmaak in uw eigen lichaam. Terwijl iedereen praat over hoe belangrijk "ontgiften" is, voelt u zich helemaal niet "vergiftigd"? Dat hoeft ook niet! In wezen is detox gewoon een voorjaarsschoonmaak in uw eigen lichaam. Toch kan dit kan vermoeiend zijn, omdat u zich bij veel voorkomende detox kuren vaak bepaalde (eet)gewoonten moet ontzeggen. Essentiële oliën bieden u hierbij een krachtige ondersteuning. Rozemarijn stimuleert de bloedcirculatie en fruitige sinaasappel heeft een verstevigend effect.

Bekijk recept »
Verkwikkende lichaamsolie

Deze lichaamsolie maakt u heel eenvoudig zelf. Het is een opkikker voor lichaam & zintuigen door de natuurlijke plantenkracht van rozemarijn, pepermunt en citroen. De kruidig-frisse geur heeft een stimulerend effect en ondersteunt de bloedcirculatie. Samen met de voedende biologische amandelolie wordt deze zelfgemaakte lichaamsolie een rijke lichaamsverzorging. Ideaal voor een activerende massage van vermoeide benen!

Bekijk recept »
Sauna producten

Wist u dat PRIMAVERA een biologische lijn heeft van saunaproducten? U hoeft hiervoor dus niets zelf samen te stellen, de mengsels zijn kant-en-klaar voor gebruik.

Bekijk recept »
Rijke oliebooster voor de huid

De lichtgele granaatappelzaadolie is rijk aan anti-oxidanten en in combinatie met de macadamia olie vormt ze een effectieve "booster" voor de vermoeide huid.

Bekijk recept »
Verwarmend bad bij verkoudheid

Verwarmende baden met essentiële oliën hebben een heilzame werking in het koude seizoen. Maak eenvoudig uw eigen badzout.

Bekijk recept »
Opkikker voor onderweg

Verfrissing nodig? Deze verkwikkende spray is ideaal voor vermoeide benen na het shoppen en uitstapjes.

Bekijk recept »
After sun haarolie

Deze zelfgemaakte after sun haarolie is ideaal na een dag in de zon en verzorgt het haar intensief.

Bekijk recept »
After sun lichaamsspray

De zomer is heerlijk, maar wanneer onze huid lang blootgesteld is aan de zon voelt ze gespannen of branderig aan en verlangt ze naar verkoeling en ontspanning. Gebruik dan deze eenvoudig te maken after sun spray.

Bekijk recept »
After shave

Met de oliën van Primavera kunt u een prima aftershave maken!

Bekijk recept »
Zomerse lippenbalsem

Met de producten van Primavera kunt u zelf een heerlijke zomerse lippenbalsem maken. En dat is ook nog eens heel simpel!

Bekijk recept »