Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

Nieuwsbericht

Shinrin Yoku (Bosbaden)

SHINRIN YOKU: "Bosbaden" is de nieuwste trend uit Japan. Daarbij neem je niet letterlijk een bad in het bos, maar verbind je je met al je zintuigen met het bos. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het tegendeel is waar, zelfs als je geen bos in de buurt hebt!
Gebruik de natuurzuivere essentiële boomoliën van PRIMAVERA in de geurlamp, in een lichaamsolie of als toevoeging aan je badwater, en haal zo heel eenvoudig de weldadige werking van het bos in je huis. Voel je ontspannen, hersteld en verfrist, als na een boswandeling. Zo heeft bijvoorbeeld de essentiële olie van de spar niet alleen een ontstekingsremmende, slijmoplossende en ontspannende werking bij bronchitis en astma, maar ontspant ook mentaal, ondersteunt bij angsten en bevordert innerlijk evenwicht. 
Bij verkoudheid werkt de olie van de spar zilver slijmoplossend en antiseptisch, en geeft het mentaal aardebinding, kracht en energie. Essentiële olie van de den arve is weldadig bij verkoudheid, is versterkend bij angst en moedeloosheid en ondersteunt een goede nachtrust. 
Vind alle oliën in het schema op onze website waar je kunt zoeken op thema, geurnoot of geurprofiel. Ga naar schema »Terug naar het nieuwsoverzicht »