Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

Nieuws

Primavera Kids - uit liefde voor het kind

Kinderen maken stap voor stap kennis met het leven. Ze ontdekken de wereld en onderzoeken vol nieuwsgierigheid iedere steen en elk blad.
Opgroeien betekent echter ook het tegenkomen en overwinnen van spannende en nieuwe situaties. Met diepgaande kennis en toewijding heeft Primavera "kleine geurhelden" ontwikkeld, dankbare helpers in het dagelijkse leven. 


Lees meer »
Geschenkset bosgeuren

We hebben het er al eerder over gehad: het fenomeen "Bosbaden". We zijn tegenwoordig steeds vaker op zoek naar vertraging, innerlijke rust en ontspanning. Even uit de hectiek van alledag stappen. Daarbij ontdekken we opnieuw het bos, met haar reinigende kracht voor lichaam, geest en ziel. Omdat niet voor iedereen het bos om de hoek ligt, kunnen we gelukkig heel eenvoudig het bos in huis halen door middel van essentiële boomoliën.


Lees meer »
Shinrin Yoku (Bosbaden)

SHINRIN YOKU: "Bosbaden" is de nieuwste trend uit Japan. Daarbij neem je niet letterlijk een bad in het bos, maar verbind je je met al je zintuigen met het bos. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het tegendeel is waar, zelfs als je geen bos in de buurt hebt!
Gebruik de natuurzuivere essentiële boomoliën van PRIMAVERA in de geurlamp, in een lichaamsolie of als toevoeging aan je badwater, en haal zo heel eenvoudig de weldadige werking van het bos in je huis. Voel je ontspannen, hersteld en verfrist, als na een boswandeling. 


Lees meer »
Nieuwe aroma vernevelaar "Feel Happy"

We hebben een nieuwe aroma vernevelaar in ons assortiment: "Feel Happy".
Deze vernevelaar:
* verspreidt de heerlijke geur van etherische oliën;
* werkt als luchtbevochtiger;
* heeft LED verlichting (u kunt diverse kleuren instellen); 
* staat mooi in je woonkamer, salon of praktijk dankzij de hippe vormgeving.


Lees meer »
Voorjaarskriebels

De zon laat zich alweer vaker zien, de dagen worden langer, de vogels fluiten, bloemknoppen gaan alweer langzaam open.... de natuur bereidt zich voor op het voorjaar. Dit maakt dat ook wij de voorjaarskriebels krijgen.... kijk voor verkwikkende recepten met essentiële oliën op onze receptenpagina.


Bekijk hier de recepten »
Recepten voor de koude seizoenen

Op onze receptenpagina vindt u weer nieuwe, heerlijke recepten die gemakkelijk te maken zijn en die weldadig zijn in het komende herfst- en winterseizoen. 


Bekijk hier de recepten »
Recepten voor warme dagen

Ontdek op onze receptenpagina verrassende toepassingen van oliën en hoe u heel eenvoudig zelf producten naar wens kunt maken! Onder andere leuke ideeën voor de warme zomerdagen.


Lees meer »
Nieuwe BioAirsprays

Drie nieuwe geuren in het BioAirspay assortiment van PRIMAVERA: BioAirspray Alles Liebe: Het fruitig-roosachtige geurprofiel verwent de zintuigen, met de essentiële rozenolie van onze bioteelt partner in Turkije. Let op: dit is een seizoensproduct, en verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt! BioAirspray Den Arve*: De frisse, houtachtige en warme dennengeur brengt de boslucht in uw huis. Het geurthema is verhelderend en versterkend. BioAirspray Vanille*: De warm-zoete geur van vanille geeft evenwicht en omarmt. De verse vanille vrucht is geurloos, echter na een zorgvuldig fermentatieproces ontstaat de donkere kleur en de typische geur van de vanille boon.


Bekijk hier alle BioAirsprays »
Vetiver Bourbon 30 jaar gerijpt

Een zeldzaamheid in geur, exclusief bij PRIMAVERA. Essentiële oliën zijn indrukwekkend divers in hun kwaliteit, geur en kleur: van harsachtig, balsemachtig, vloeibaar en transparant, tot kleurrijk in een breed spectrum van rood, geel, blauw, bruin en helder, bijna alles is mogelijk. Vetiver Bourbon is anders. Volledig anders. Donker en stroperig zoals honing, verspreidt deze olie een onvergelijkbare geur: betoverend, aards met een geurprofiel van hout, tabak en caramel. Zo'n olie moet lang rijpen. Uit de PRIMAVERA schatkamer presenteren we u de Vetiver Bourbon gerijpt, een unieke specialiteit uit onze rijpingskelder.


Bekijk product »
PRIMAVERA ontvangt voor de derde keer de GREEN BRAND Award

Voor de derde achtereenvolgende keer heeft PRIMAVERA het gerenommeerde GREEN BRAND duurzaamheidscertificaat behaald. Op 1 December 2017 nam PRIMAVERA's Managing Director Titus Kaufmann het certificaat in ontvangst in het sfeervolle Senckenberg Natuurmuseum in Frankfurt, uitgereikt door Norbert Lux, Managing Director van de Green Brand organisatie. Dit mooie resultaat op het gebied van de aromatherapie is wederom het onderbouwde bewijs van onze consequente en geëngageerde aanpak op gebied van duurzaamheid. De waardering voor 2017/2018 werd verkregen voor verdere verbeteringen van productwaarden. Met name de succesvolle energiebalans en alle bewustwordingsinspanningen hebben bijgedragen aan het verbeteren van de algehele resultaten.


Lees meer »