Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | |

Nieuws

Recepten

Ontdek op onze receptenpagina verrassende toepassingen van oliën en hoe u heel eenvoudig zelf producten naar wens kunt maken! Onder andere leuke ideeën voor de warme zomerdagen.
Lees meer »
Workshop Aromakeuken

Hoe kun je aromatherapie in de keuken gebruiken? Dit was het thema van de 1-daagse workshop "Aromakeuken" die op 18 en 19 april j.l. plaatsvond. Juist vanwege hun zuivere en biologische kwaliteit zijn de essentiële oliën van PRIMAVERA uitermate geschikt om in de keuken te gebruiken. De deelnemers hebben zelf gerechten gemaakt, van drankje tot nagerecht, met het gebruik van essentiële oliën, hydrolaten en basisoliën. Alle gerechten waren vegetarisch en met biologische ingrediënten. Gezamenlijk werden na afloop de gerechten gegeten die gedurende de dag waren gemaakt. Iedereen was razend enthousiast over de vele mogelijkheden, de pure en natuurlijke smaak en de intense beleving van de gerechten. En zeg nou zelf, het ziet er toch fantastisch uit!


Lees meer »
Nieuwe BioAirsprays

Drie nieuwe geuren in het BioAirspay assortiment van PRIMAVERA:
BioAirspray Alles Liebe: Het fruitig-roosachtige geurprofiel verwent de zintuigen, met de essentiële rozenolie van onze bioteelt partner in Turkije. Let op: dit is een seizoensproduct, en verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt!
BioAirspray Den Arve*: De frisse, houtachtige en warme dennengeur brengt de boslucht in uw huis. Het geurthema is verhelderend en versterkend.
BioAirspray Vanille*: De warm-zoete geur van vanille geeft evenwicht en omarmt. De verse vanille vrucht is geurloos, echter na een zorgvuldig fermentatieproces ontstaat de donkere kleur en de typische geur van de vanille boon.


Bekijk hier alle BioAirsprays »
Vetiver Bourbon 30 jaar gerijpt

Een zeldzaamheid in geur, exclusief bij PRIMAVERA.
Essentiële oliën zijn indrukwekkend divers in hun kwaliteit, geur en kleur: van harsachtig, balsemachtig, vloeibaar en transparant, tot kleurrijk in een breed spectrum van rood, geel, blauw, bruin en helder, bijna alles is mogelijk. Vetiver Bourbon is anders. Volledig anders. Donker en stroperig zoals honing, verspreidt deze olie een onvergelijkbare geur: betoverend, aards met een geurprofiel van hout, tabak en caramel. Zo'n olie moet lang rijpen. Uit de PRIMAVERA schatkamer presenteren we u de Vetiver Bourbon gerijpt, een unieke specialiteit uit onze rijpingskelder.


Bekijk product »
PRIMAVERA ontvangt voor de derde keer de GREEN BRAND Award

Voor de derde achtereenvolgende keer heeft PRIMAVERA het gerenommeerde GREEN BRAND duurzaamheidscertificaat behaald. Op 1 December 2017 nam PRIMAVERA's Managing Director Titus Kaufmann het certificaat in ontvangst in het sfeervolle Senckenberg Natuurmuseum in Frankfurt, uitgereikt door Norbert Lux, Managing Director van de Green Brand organisatie. Dit mooie resultaat op het gebied van de aromatherapie is wederom het onderbouwde bewijs van onze consequente en geëngageerde aanpak op gebied van duurzaamheid. De waardering voor 2017/2018 werd verkregen voor verdere verbeteringen van productwaarden. Met name de succesvolle energiebalans en alle bewustwordingsinspanningen hebben bijgedragen aan het verbeteren van de algehele resultaten.
Lees meer »
Bio-beurs (Pureness)

Wij waren op 17 en 18 januari aanwezig op de Bio-beurs. Dit jaar was de Bio-beurs voor het eerst uitgebreid met een Pureness gedeelte. Pureness betreft gezonde en natuurlijke lifestyle producten op het gebied van beauty, welness en health.
Zie hier het persbericht naar aanleiding van de beurs »