Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | Primaveralife op Facebook | Primaveralife op Instagram

Natuurcosmetica

Gezichtsverzorging & Lichaamsverzorging

“Verzorging van jezelf is meer dan alleen het aanbrengen van cosmetica. Door liefdevol en bewust om te gaan met onszelf ontdekken we onze unieke schoonheid.” 

 

Natuurzuivere plantenkracht voor uw schoonheid

De filosofie van PRIMAVERA ten aanzien van verzorging is gebaseerd op de holistische benadering van gezondheid en schoonheid. Schoonheid komt tot uiting in de interactie tussen het innerlijke en het uiterlijke welzijn. Daarom betekent schoonheid voor ons meer dan alleen maar het aanbrengen van cosmetica. Bewust de tijd nemen voor jezelf, je lichaam verzorgen en voeden met holistisch effectieve, natuurlijke hulpbronnen. De mooie en prachtige kanten van jezelf waarnemen. Je mooi voelen. In harmonie met jezelf zijn. De vreugde van het leven voelen.

Tientallen jaren ervaring en uitgebreide kennis van de werking van plantenoliën liggen ten grondslag aan onze biologische en natuurlijke cosmeticaproducten. De rijk voedende, beschermende en verkwikkende plantenkracht brengt lichaam, geest en ziel tot leven.

De PRIMAVERA cosmetica is zoals de natuur in de lente - vol levenskracht.
De natuurcosmetica versterkt, beschermt en stimuleert lichaam, ziel en geest door de kracht van de biologische planten.

De hoogste kwaliteit van onze producten en de allerhoogste zuiverheid van de inhoudsstoffen zijn onze belangrijkste principes, samen met een respectvolle omgang met mens en natuur.
De kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen voldoen aan de hoogste standaard, wij veroorloven ons geen enkel compromis hierbij. Wij stellen alles in het werk om de levenskracht van de planten te behouden en deze via onze producten aan u door te geven. Het ontwikkelingsproces van onze producten is dan ook geheel transparant en de weg van de inhoudsstoffen is inzichtelijk vanaf de grond tot in het flesje.

 

Natuurzuiver

Onze essentiële oliën zijn natuurzuiver en niet bewerkt. Ze zijn authentiek, ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt. Ze zijn niet veranderd, ze bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen. Ze zijn zuiver van soort, ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.
PRIMAVERA natuurcosmetica bestaat zoveel mogelijk uit biologische ingrediënten. 90% van onze totale voorraad ingekochte en verwerkte plantaardige ingrediënten komt uit de gecontroleerde biologische teelt.

 

Milieuvriendelijke verpakking

PRIMAVERA let er bij het ontwerpen van de verpakking op, dat de natuurlijke hulpbronnen gespaard worden. We maken bewuste keuzes, die zowel mooi als efficiënt zijn. We letten er bij de productie op dat het goed is voor zowel mens als natuur. Zo beperken we de verpakking tot een minimum, passen we gerecycled papier toe of papier uit gecertificeerde duurzame landbouw, en gebruiken we recyclebaar glas.

 

Gecertificeerde natuurcosmetica

VEGAN
86% van onze biologische en natuurcosmetica is vegan. De enige grondstof van dierlijke oorsprong is onbehandelde bijenwas en milde melkemulgator.

 
Natrue certificering: onafhankelijk internationaal label voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Criteria: natuurlijke ingrediënten, kwaliteit, geloofwaardigheid en transparantie. www.natrue.org


Dierproefvrij. Het konijn met de beschermende hand is het logo van het internationaal verbond tegen het gebruik van dierproeven bij cosmeticaproducten. www.ihtn.de