Vragen? Bel 077 - 2300011 | Contact | |

Aromatherapie


Essentiële oliën
plantenkracht voor lichaam en ziel

Welkom bij PRIMAVERA

PRIMAVERA streeft ernaar om mensen te ondersteunen om hun gezondheid en welbevinden te bevorderen door middel van natuurzuivere plantenkracht in de hoogste en zuiverste kwaliteit. PRIMAVERA vergroot en ontwikkelt voortdurend haar levendige kennis en geeft deze onophoudelijk door aan medewerkers, partners en klanten. Bij PRIMAVERA handelt men in harmonie met mens en natuur – volkomen duurzaam, eerlijk en respectvol.
Met deze website willen we u introduceren in de wereld van de aromatherapie en u kennis laten maken met de PRIMAVERA en haar natuurzuivere essentiële oliën en natuurcosmetica.

Het bedrijf PRIMAVERA is van oorsprong Duits en gevestigd in Oy-Mittelberg. De distributeur van PRIMAVERA in Nederland is Bloesem Remedies Nederland, gevestigd in Horst, Noord-Limburg.

Bloesem Remedies Nederland draagt de filosofie en de visie van PRIMAVERA in Nederland uit, leidt therapeuten, winkels en schoonheidsspecialisten op in het werken met de PRIMAVERA producten en zorgt voor de volledige informatievoorziening in Nederland. Om die reden is deze PRIMAVERA website gekoppeld aan de webwinkel van Bloesem Remedies Nederland wanneer u de producten bekijkt of wilt bestellen. Bloesem Remedies Nederland behandelt uw vragen en bestelling met de meeste zorg. 

Privacy Policy
Bloesem Remedies Nederland doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In de Privacy Policy staat helder en transparant beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. De Privacy Policy kunt u lezen op www.bloesemremedies.com.

Aromatherapie

Aromatherapie voor de zintuigen. Natuurzuivere plantenkracht uit de natuur voor uw persoonlijke welzijn en gezondheid. lees meer

Essentiële oliën

De kracht van de planten voor lichaam en geest. Essentiële oliën zijn vluchtige aromatische lees meer

Welness voor thuis


Speciaal ontwikkelde producten om eenvoudig zelf uw gezondheid te ondersteunen.

De verschillende lijnen worden ingezet voor het in balans brengen van lichaam, ziel en geest. Ze geven evenwicht en ondersteunen. Iedere lijn heeft haar eigen kwaliteiten en helpt bij een specifiek thema. lees meer

Natuurcosmetica


Gezichtsverzorging & Lichaamsverzorging

"Verzorging van jezelf is meer dan alleen het aanbrengen van cosmetica.
Door liefdevol en bewust om te gaan met onszelf ontdekken we onze unieke schoonheid."
lees meer

Shop Online!


Al onze producten zijn te bestellen via de webwinkel van Bloesem Remedies Nederland. naar de webshop

Nieuws

Recepten

Ontdek op onze receptenpagina verrassende toepassingen van oliën en hoe u heel eenvoudig zelf producten naar wens kunt maken! Onder andere leuke ideeën voor de warme zomerdagen.Lees meer »

Workshop Aromakeuken

Hoe kun je aromatherapie in de keuken gebruiken? Dit was het thema van de 1-daagse workshop "Aromakeuken" die op 18 en 19 april j.l. plaatsvond. Juist vanwege hun zuivere en biologische kwaliteit zijn de essentiële oliën van PRIMAVERA uitermate geschikt om in de keuken te gebruiken. De deelnemers hebben zelf gerechten gemaakt, van drankje tot nagerecht, met het gebruik van essentiële oliën, hydrolaten en basisoliën. Alle gerechten waren vegetarisch en met biologische ingrediënten. Gezamenlijk werden na afloop de gerechten gegeten die gedurende de dag waren gemaakt. Iedereen was razend enthousiast over de vele mogelijkheden, de pure en natuurlijke smaak en de intense beleving van de gerechten. En zeg nou zelf, het ziet er toch fantastisch uit!

Lees meer »

Nieuwe BioAirsprays

Drie nieuwe geuren in het BioAirspay assortiment van PRIMAVERA:
BioAirspray Alles Liebe: Het fruitig-roosachtige geurprofiel verwent de zintuigen, met de essentiële rozenolie van onze bioteelt partner in Turkije. Let op: dit is een seizoensproduct, en verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt!
BioAirspray Den Arve*: De frisse, houtachtige en warme dennengeur brengt de boslucht in uw huis. Het geurthema is verhelderend en versterkend.
BioAirspray Vanille*: De warm-zoete geur van vanille geeft evenwicht en omarmt. De verse vanille vrucht is geurloos, echter na een zorgvuldig fermentatieproces ontstaat de donkere kleur en de typische geur van de vanille boon.

Bekijk hier alle BioAirsprays »

Vetiver Bourbon 30 jaar gerijpt

Een zeldzaamheid in geur, exclusief bij PRIMAVERA.
Essentiële oliën zijn indrukwekkend divers in hun kwaliteit, geur en kleur: van harsachtig, balsemachtig, vloeibaar en transparant, tot kleurrijk in een breed spectrum van rood, geel, blauw, bruin en helder, bijna alles is mogelijk. Vetiver Bourbon is anders. Volledig anders. Donker en stroperig zoals honing, verspreidt deze olie een onvergelijkbare geur: betoverend, aards met een geurprofiel van hout, tabak en caramel. Zo'n olie moet lang rijpen. Uit de PRIMAVERA schatkamer presenteren we u de Vetiver Bourbon gerijpt, een unieke specialiteit uit onze rijpingskelder.

Bekijk product »

meer nieuws